(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Hrách - pučálka
Potřebné ingredience
Hrách na vaření - zelený, česnek, olej na opražení
Postup přípravy
Hrách - zelený na vaření (žlutý ne, je předvařený a loupaný a nevyklíčí) namočím do vody, do širší mísy, aby nebyl ve vysoké vrstvě, nejlépe přes noc. Ráno vodu sleju a hrách nechám klíčit. Tak dva dny, jednou denně jej propláchnu vodou. Naklíčený hrách opražím na pánví na trošce oleje a před koncem přidám utřený česnek. Osolím a je hotovo. Děti se po tom mohou utlouct!
Je to starý recept, dělaly to myslím naše babičky.My hodně klíčíme, tak jsem se po receptu pídila, až jsem jej našla na internetu. Je to levné, vynikající a myslím i docela zdravé. Prý je dobré i stejně opražené mungo, ale zatím jsme nezkoušeli.
Fotku dodám jen co nám to naklíčí.
Je to starý recept, dělaly to myslím naše babičky.My hodně klíčíme, tak jsem se po receptu pídila, až jsem jej našla na internetu. Je to levné, vynikající a myslím i docela zdravé. Prý je dobré i stejně opražené mungo, ale zatím jsme nezkoušeli.
Fotku dodám jen co nám to naklíčí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nikis.
(upraveno)
1. 6. 2010, 12:25
Fotečka by nebyla prosím?

nahlásit

Visnery
(upraveno)
1. 6. 2010, 12:11
ja delam neco podobneho, urcite vyzkousejte
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1468

nahlásit