Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Hrách - pučálka

0.0
Hrách - pučálka

Potřebné ingredience

Hrách na vaření - zelený, česnek, olej na opražení

Postup přípravy

Hrách - zelený na vaření (žlutý ne, je předvařený a loupaný a nevyklíčí) namočím do vody, do širší mísy, aby nebyl ve vysoké vrstvě, nejlépe přes noc. Ráno vodu sleju a hrách nechám klíčit. Tak dva dny, jednou denně jej propláchnu vodou. Naklíčený hrách opražím na pánví na trošce oleje a před koncem přidám utřený česnek. Osolím a je hotovo. Děti se po tom mohou utlouct!
Je to starý recept, dělaly to myslím naše babičky.My hodně klíčíme, tak jsem se po receptu pídila, až jsem jej našla na internetu. Je to levné, vynikající a myslím i docela zdravé. Prý je dobré i stejně opražené mungo, ale zatím jsme nezkoušeli.
Fotku dodám jen co nám to naklíčí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nikis. 1. 6. 2010, 12:25
Fotečka by nebyla prosím? (L)
Visnery 1. 6. 2010, 12:11
ja delam neco podobneho, urcite vyzkousejte :) http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1468

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie