(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Olejová bábovka v REMOSCE

Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 prášek do pečiva, 2 vejce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, citronová kůra.
Postup přípravy
Můžeme vše dát do mísy a zamíchat šlehačem a nebo si vyšlehat vejce s cukrem a olejem, pak přidat mouku, mléko, citronovou kůru, prášek do pečiva....
Těsto nalijeme do teflonové remosky. Můžeme si jí vymazat a vysypat strouhankou, ale nemusíme. Na teflon se těsto nepřichytí. Zapneme a pečeme cca 20-25 minut. Občas se podíváme popř. zkontrolujeme dřevěnou špejlí, jestli už to není hotovo. Po upečení a vychlazení můžeme vyklopit.
Koupila jsem si nedávno remosku (už jsem jí kdysi měla, ale věnovala jsem jí...) a receptů na sladké z remosky je pramálo, takže se pokusím sem občas nějaký ten receptík vložit....
Přeji dobrou chuť
Těsto nalijeme do teflonové remosky. Můžeme si jí vymazat a vysypat strouhankou, ale nemusíme. Na teflon se těsto nepřichytí. Zapneme a pečeme cca 20-25 minut. Občas se podíváme popř. zkontrolujeme dřevěnou špejlí, jestli už to není hotovo. Po upečení a vychlazení můžeme vyklopit.
Koupila jsem si nedávno remosku (už jsem jí kdysi měla, ale věnovala jsem jí...) a receptů na sladké z remosky je pramálo, takže se pokusím sem občas nějaký ten receptík vložit....
Přeji dobrou chuť

upečeno - dle mých zkušeností je téměř vždy prostředek ,,propadlejší,,.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé