Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Ražniči na plechu

0.0
Ražniči na plechu

Potřebné ingredience

500g kuřcích řízků, 500g drůbežích jater, 200g anglické slaniny, 1červená paprika, 1zelená paprika, 2nožičky oblíbené klobásy, 2nožičky tenkých párků, cibule podle chuti, olej, sůl, grilovací koření, pepř

Postup přípravy

Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme jako kyž opékáme buřty(krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá). Papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na širší proužky, pokrájíme cibuli(velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky). Všechno smícháme a nasypeme na plechs vyšším okrajem. pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vera N 1. 4. 2011, 18:13
(clamp) (clamp) (clamp)
chalupnicka 10. 9. 2010, 11:19
Taky takto dělám ale bez jater -je to bezvadně rychlé a dobré. (hello) (Y) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie