(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Bylinkovo-rajčatová bruschetta

Potřebné ingredience
Bylinkovo-rajčatová bruschetta předkrm * 450g zralých nakrájených rajčat * 1 lžíce čerstvě nasekané bazalky * 1 lžíce čerstvě nasekané majoránky * 1lžíce čerstvě nasekané petrželové natě * 2 stroužky česneku, jemně nasekat * 1lžíce balsamikového octa * 1 lžíce olivového oleje * 1 lžička limetové nebo citrónové šťávy * sůl a černý pepř * 8 x 2.5cm tlusté opečené plátky bagety
Postup přípravy
Příprava:
1. Rajčata, bylinky, ocet, olej a limetovou šťávu dejte do velké mísy, ochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte.
2. Rozmístěte opečené bagety na talíř a na každou dejte lžíci rajčatové směsi. Podávejte při pokojové teplotě
1. Rajčata, bylinky, ocet, olej a limetovou šťávu dejte do velké mísy, ochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte.
2. Rozmístěte opečené bagety na talíř a na každou dejte lžíci rajčatové směsi. Podávejte při pokojové teplotě
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
babetta
(upraveno)
12. 6. 2015, 7:19
Poprvé vyzkoušeno a určitě ne naposledy. Přidala jsem mozzarellu a protože miluji olivy, tak i ty.Fantazie v puse

nahlásit