Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Rýžový salát - dietní!!!!

0.0
Rýžový salát - dietní!!!!

Potřebné ingredience

Mamky, tohoto salátu se můžete nacpat jak chcete, stejně nepřiberete, což je pozitivní, ne? Navíc je fakt dobrý a kdo by ho chtěl obměnit, může si místo rýže do něj dát těstoviny.
Takže bude to: 1 hrnek neuvařené rýže, 1 tuňák v konzervě (nejlépe v oleji, jde to pak lépe do krku), 1 větší SLADKÁ paprika (ne zelená nebo bílá), 1 konzerva kukuřice, 1 střední cibule

Postup přípravy

Je to jednoduché: dáte vařit rýži a mezitím si nakrájíte cibuli, papriku, vyklopíte kukuřici a tuňáka, promícháte. Po uvaření rýže smícháte vše dohromady, pokud jste nedali tuňáka v oleji, dá se tam přidat trochu olivového oleje, je to opravdu lepší, případně dosolit, kdo má rád. Já to ani nesolím.
Je to veliká bašta, mají to rádi i chlapi a to je co říct! Super je, že se to dá jíst i s tou teplou rýží a i na studeno, vytažené z ledničky.
Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ASliva 27. 12. 2007, 15:47
... po vánočních svátcích jsem si udělala takový "lehčí den" a Váš rýžový salátek je opravdu móóóc dobrý!!!! Děkuji za receptík, určitě budu opakovat, je to mňamka!!! (Y) (Y) Mějte se fajn a přeji krásný a úspěšný nadcházející rok!!! Alča

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie