Bochník plný fazolí
Potřebné ingredience
Mouku do domácí pekárny. Mleté maso, 2 konzervy červených fazolí, 1 konzervu bílých fatolí, sáček mraž. zeleniny dle vaší chuti, cibul, červenou papriku, kukuřici, sůl, pepř, koření dle vaší chuti.
Postup přípravy
V domácí pekárně upečeme malý bochníček ze 1/4kg mouky. Po vychlednutí odžízneme vršek a vnitřek trochu vydlabeme. Bochníček můžeme upéct i v troubě, po té co ručně vyracujeme těsto, necháme ho vykynout a vypracujeme malý bochník.
Na trošce oleje orestujeme na jemno nakrájenu cibulku, na ní pak mleté maso. Osolíme, opepříme, trochu podusíme. Poté přidáme veškerou zeleninu, papriku nakrájenou na nudličky a fatole. Vše povaříme a dochutíme dle chuti, česnekem, majoránkou.....
Když je směs moc řídka zahustíme trochou solamilu rozmíchaném v trošce vody. A servírujeme ve vydlabaném bochníčku.
Na trošce oleje orestujeme na jemno nakrájenu cibulku, na ní pak mleté maso. Osolíme, opepříme, trochu podusíme. Poté přidáme veškerou zeleninu, papriku nakrájenou na nudličky a fatole. Vše povaříme a dochutíme dle chuti, česnekem, majoránkou.....
Když je směs moc řídka zahustíme trochou solamilu rozmíchaném v trošce vody. A servírujeme ve vydlabaném bochníčku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tomulinecek
(upraveno)
7. 11. 2010, 15:42