Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

***KUŘE A LA KACHNA***

0.0
***KUŘE A LA KACHNA***

Potřebné ingredience

1 celé kuře, bílé sterilované zelí, sůl, kmín, sádlo

Postup přípravy

Kuře necháme vcelku, řádně ho omyjeme a vysušíme.
Zelí téměř zbavíme šťávy (trošičku můžeme ponechat) a pokrájíme.
Kuře zevnitř prosolíme - můžeme víc -, prokmínujeme a všechno zelí napěchujeme dovnitř. Nakonec kuře sešijeme nebo prošpejlujeme...Navrchu kuře také osolíme a okmínujeme.
Vložíme do pekáče se sádlem, trochu podlijeme vodou a dáme péct pod poklopem. Průběžně kontrolujeme a podléváme - kdo chce, může i černým pivem :-).
Na posledních 30minut odklopíme, aby byla kůrčička propečená (můžeme použít i horkovzduch).
Podáváme s bramborovým knedlíčkem!!!
Je to velmi jednoduchý recept a ta chuť za to určitě stojí...!!!!!!
PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie