Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Výborné lívance z acidofilního mléka

0.0
Výborné lívance z acidofilního mléka

Potřebné ingredience

280 g polohrubé mouky, 2 celá vejce, sůl, 1 acidofilní mléko, 1 a 1/2 lžičky jedlé sody

Postup přípravy

Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které po upečení natřeme džemem a na střed dáme šlehaný tvaroh a dílek čerstvé jahody a nebo jiného ovoce.Nebo jen tak obalit ve skořici s cukrem, no to je již na fantazii. Tak dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Preburda 5. 4. 2006, 13:55
Děkuji za prima rychlý recept na úžasné lívanečky, dneska jsme je měli k obědu......no prostě jsou prima. (Y) :-P :-)
alík 16. 3. 2006, 12:13
Zkusila jsem je a všichni se oblizovaly, manžel zbaštil celý vrchovatý talíř potíral je tvarohem nebo i jen namáčel v cukru, je to úžasná lehká véča. Díky za tip netušila jsem, že jsem tak dobrá kuchta, mamka dělala jen z pytlíku a ty nebyly nic moc. Alice ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie