Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Datle se slaninou a mandlí

0.0
Datle se slaninou a mandlí

Potřebné ingredience

datle, oloupané mandle, plátky anglické slaniny, párátka

Postup přípravy

Datle nařízneme na kraji, vypeckujeme (nebo rovnou koupíme vypeckované) a naplníme mandlemi (lze použít také modrý sýr). Plátky slaniny překrojíme (podélně) napůl, obalíme jimi jednotlivé datle, upevníme navlhčeným párátkem a naskládáme na pekáčku.
Vložíme do dobře vyhřáté trouby (cca na 180 stupňů) a grilujeme, dokud se slanina neopeče do křupava (8 až 12 minut). Hotové datle necháme okapat nebo položíme na ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk. Podáváme ještě teplé k vínu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vanusak 30. 12. 2010, 22:24
Děláme se švestkama, i tohle musí být mňamka! (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie