Žravá buchta
Potřebné ingredience
Na těsto: 4 vejce 120 g krupicového cukru 1 sáček vanilkového cukru 1 lžička citrónové kůry 120 g polohrubé mouky 1 lžička prášku do pečiva Na náplň: 2 mandarinkové kompoty (hmotnost 314 g) – slité 1 kelímek šlehačky 2 kelímky zakysané smetany (čím hustší, tím lepší) 2 lžíce krupicového cukru Na želé: 2 balení vanilkového pudinku šťáva z obou mandarínkových kompotu, doplněná vodou do 750 ml 2 lžíce krupicového cukru
Postup přípravy
1. Šlehejte vejce s cukrem. Do mísy rozklepněte vejce, přisypte oba druhy cukru. Elektrickým šlehačem šlehejte nejdřív při střední rychlosti a pak na nejvyšší, abyste získali…