Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Moučníky, poháry

Přidat recept
MOUČNÍKY, POHÁRY
Broskové vlny

Broskové vlny

Potřebné ingredience

pro inspiraci

Postup přípravy

výborný moučník podle receptu paní Hana D. ID 214569

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Šlehačková bábovka

Šlehačková bábovka

Potřebné ingredience

1 hrnek cukru, 2 hrnky pol.mouky, 1 prášek do pečiva, 4 vejce, 1 šlehačka, 3/4 hrnku oleje, 1 vanilka, kakao

Postup přípravy

Žloutky vyšlehat s cukrem a vanilkou do pěny, přimíchat mouku smíchanou s PDP a postupně přidávat šlehačku a olej. Nakonec zlehka vmíchat bílky ušlehané do sněhu. Pekla jsem na…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Brumíci

Brumíci

Potřebné ingredience

pro inspiraci

Postup přípravy

pro inspiraci

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jahodový řez

Jahodový řez

Potřebné ingredience

výborný řezík podle receptu paní Libuše F. (ID 29443). Jsou fantastické a to jsem je dělala z mražených jahod tak už se těším jak je udělám z čerstvých .

Postup přípravy

Děláme vždycky "jahodovou tlačenku" - čerstvé jahody rozmixovat s cukrem a plnit do sáčků na tlačenku. Dobře se to skladuje a můžete si to dát i do pohárů jako zmrku "mrože" nebo…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Světové tiramisu

Světové tiramisu

Potřebné ingredience

500g mascarpone, 1 zakysaná smetana, 1 šlehačka, troška ztužovače šlehačky, 3 žloutky, 4 polévkové lžíce cukru, 200 ml silné kávy, 40ml rumu, piškoty, 100 g čokolády hořké

Postup přípravy

Uvaříme silného turka a pak jej scedíme smícháme s rumem. Ušleháme šlehačku s trochou ztužovace, utřeme 3 žloutky s cukrem a smícháme s mascarpone, zakysanou smetanou, šlehačkou a…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Banánový tunel

Banánový tunel

Potřebné ingredience

receptík podle Ivana N. (Spero)

Postup přípravy

Je to dobrotka a složitě se to jen tváří :-) Příště jen k danému receptíku od Ivany přidám smetanu aby ten tvaroh nebyl tak suchý ale jinak 1*

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Roládka po obídku

Roládka po obídku

Potřebné ingredience

... výborný nadýchaný korpus dle receptu od paní Radmily C. ID 92530 a pařížský krém z ledových kaštanů

Postup přípravy

Po sobotním obídku mňam

Zobrazit více...

Kategorie