(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Jahodový řez
Potřebné ingredience
výborný řezík podle receptu paní Libuše F. (ID 29443). Jsou fantastické a to jsem je dělala z mražených jahod tak už se těším jak je udělám z čerstvých .
Postup přípravy
Děláme vždycky "jahodovou tlačenku" - čerstvé jahody rozmixovat s cukrem a plnit do sáčků na tlačenku. Dobře se to skladuje a můžete si to dát i do pohárů jako zmrku "mrože" nebo zpracovat právě do takových krémů. Doporučuju sáčky na tlačenku co nejmenší průměr - lépe se to pak zmražené krájí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
duduk
(upraveno)
8. 6. 2009, 21:40
Jary řezy máte .
Ilonáček
(upraveno)
7. 6. 2009, 20:43
hanys77
(upraveno)
7. 6. 2009, 14:44
vypadá úžasně