Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
Zelenina v soli bez sterilování, vydrží dlouho

Zelenina v soli bez sterilování, vydrží dlouho

Potřebné ingredience

množství očištěné zeleniny je v dekagramech, toto množství je na 1kg soli (ale stačí i 80 dkg soli, není to tak slané. Méně soli ale rozhodně ne, mohlo by se to kazit) 90 celer, 90 mrkev, 40 kapusta, 40 květák, 60 petržel, 50 kedlubna, 40 cibule, 20 pór, 6 česnek, 10 nať celeru, 8 nať petržel

Postup přípravy

Udaná čísla nejsou dogma.. pokud mám něčeho méně, jiný druh přidám, místo petržele lze dát pastinák, kedlubnu používám gigant, celerovou nať nahrazuji řapíkatým celerem. Lze…

Zobrazit více...

Kategorie