CHUŤOVKY
Zobrazit více...
++ŘÍZKY ZASE JJINAK++
Potřebné ingredience
VŠE MOŽNÉ
Postup přípravy
Řízky úplně jinak
Vepřové řízky, strouhanka, vejce - dle počtu řízků, sůl, pepř, 1 bujon, 1/2l vody, olej, 1/4 másla (=půlka velké kostky)
Vepřové řízky mírně…
CHUŤOVKY
Zobrazit více...
Bramborák na plechu
Potřebné ingredience
1 - 1,2 kg brambor, 2 vejce, 2 dl mléka, hladká mouka,(polohrubá) sůl, pepř, majoránka, 5 - 6 stroužků česneku, 250 g uzeniny (salám, kabanos, uzené,...), 200 g tvrdého sýra, tuk na vymazání plechu
Postup přípravy
Oloupané brambory nastrouháme. Zalijeme horkým mlékem, přidáme vejce a tolik mouky, aby vzniklo řídké těsto jako na klasické bramboráky. Osolíme, přidáme majoránku, pepř a…