POLÉVKY
Zobrazit více...
ZÁSOBA ZELENINY NA ZIMU
Potřebné ingredience
mrkev,petržel,celer,květák,kapusta,porek,celerová ńat,obal na tlačenku.
Postup přípravy
Zeleninu,očistíme,omyjeme,nastrouháme,promícháme a naplníme do pytliků,dáme do mrazáku.
POLÉVKY
Zobrazit více...
Kaldoun
Potřebné ingredience
kosti z drůbež nebo králičího masa,koř,zelenina,sůl,celý pepř,bobk,list,nové koření, na kuličky-játra,strouhanku,česnek,máslo,vejce,sůl,pepř,majoránku. makarony-hrubá m,vejce jíška
Postup přípravy
Kosti dáme vařit ze zeleninou osolíme ,koření a vařime doměkka.Zcedíme a vývar provaříme s jíškou přidáme zavařit kuličky a makarony a nakrájenou zeleninou dochutíme a ozdobíme…