Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kaldoun

0.0
Kaldoun

Potřebné ingredience

kosti z drůbež nebo králičího masa,koř,zelenina,sůl,celý pepř,bobk,list,nové koření, na kuličky-játra,strouhanku,česnek,máslo,vejce,sůl,pepř,majoránku. makarony-hrubá m,vejce jíška

Postup přípravy

Kosti dáme vařit ze zeleninou osolíme ,koření a vařime doměkka.Zcedíme a vývar provaříme s jíškou přidáme zavařit kuličky a makarony a nakrájenou zeleninou dochutíme a ozdobíme petrželkou

Játra rozetřeme,přidáme strouhanku,sůl,pepř,vejce,máslo,majoránku a vypracujem a tvoříme kuličky

vypracujeme polotuhé těsto a vyválíme placku,nakrájíme na čtverce a hned tvoříme špejlí makarony

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

elfivila P. 18. 4. 2012, 21:13
Uplně vzpomínám na dětství mívala jsem tuto polévku hodně oblíbenou. Pamatuji si na rituál jak se u nás dělali makronky předem a sušili se aby jich bylo hóóódně. (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie