VÁNOČNÍ PUNČ...DVĚ VARIACE
Postup přípravy
PUNČ Z BÍLÉHO VÍNA
Suroviny
2 jablka, 1 litr bílého vína, 1 tyčinka skořice celé, 1-2 hvězdičky badyánu, 8 hřebíčků, 4 plátky citrónu,
Postup
Jablka omyjeme a…
HRUŠTIČKA ROZPÁLENÁ
Potřebné ingredience
4 menší zralé hrušky, 400 ml mléka, 2 lžíce arašídového máslo, špetka soli, 1/4 mletého badyánu
Postup přípravy
Hrušky rozmixujeme s teplým mlékem, potom všechny ingredience přivedeme k varu. Poté odstavíme z plamene a necháme 15 minut stát. Rozmixujeme a servírujeme v tlustostěnných…
SVAŘÁK TMAVOMODRÝ
Potřebné ingredience
400 ml pomerančového džusu, 400 ml červeného vína, 100 g sušených švestek, kávová lžička perníkového koření
Postup přípravy
Všechny ingredience přivedeme společně k varu. Poté odstavíme z plamene a necháme 15 minut stát. Pak rozmixujeme a podáváme s křížalou.
VÝBORNÉ NA ZIMNÍ VEČERY PRO ZAHŘÁTÍ :o)