Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Potřebné ingredience
Šlehačky či smetany.Já použila 2 šlehačky 40%,alobal na přikrytí formy Nebo 2 smetany v krabičce 33%
Postup přípravy
Šlehačky nalijte do formy pekárny.Šlehaček můžete dát podle Vás i více.Já dělala ze dvouch a másla bylo cca 190g.Třeba by to šlo i z BIO mléka -nevím.Formu přikryjte alobalem…
SUCHARY
Potřebné ingredience
200ml nízkotučného mléka
100ml vody
30g rozpuštěného másla,nebo hery
500g hladké mouky
20g čerstvých kvasnic
1lžička medu
Postup přípravy
Vše dát do pekárny a spustit program RYCHLÍ
Po upečení nechat vychladnout.Druhý den nakrájet asi na 1cm silné plátky a usušit v troubě při 140°C.Trvá to asi 45-60min.Prostě až…
Jogurt z pekárničky
Potřebné ingredience
2 vysokotučné bílé jogurty v původním receptu byl jen 1,ale jogurt mi nezhoustnul,(používám selský),ale na krámech je větší výběr.2 lžíce plnotučného sušeného mléka(zkoušela jsem i Sunar bez příchutě i z něho to jde),2 lžíce sušeného sojového mléka rozmíchaného v trošičce mléka na kašičku a 1 litr plnotučného čerstvého mléka.
Postup přípravy
Do pekárny dejte v uvedeném pořadí.Řádně přikryjte alobalem(jinak máte o práci postaráno)A te´d pozorně čtěte postup.Zapněte program TĚSTO,po ukončení programu,nechte 45minut…
Krupicová kaše
Potřebné ingredience
1/2 litru mléka,50g dětské krupičky,20g krystalového cukru
Postup přípravy
Vše dáme do pekárny.Formu přikryjeme alobalem (aby kaše nevytekla).Zapneme program MARMELÁDA.Necháme pracovat asi 30minut,zkontrolujeme hustotu měla by být hotová.Pokud ne necháme…