Dort BECHEROVKA
Potřebné ingredience
Korpus čokoládový:250g másla+250g čokolády na vaření rozpustit ve vodní lázni a promíchat.200g cukru,1vanilkový cukr,150ghl.mouky,tak 1/4prášku do pečiva smíchat v míse a přidat rozpuštěnou čokošku,pořádně promíchat se 6žloutkama a opatrně zamíchat sníh ze 6 bílků.Péct při 210°C asi 30 min. Krém je kakaový trochu připomíná pařížskou šlehačku.Marcipánová hmota od Arielll.
Postup přípravy
....ten datum je z blízké budoucnosti....nějaká dobrá duše si hrála s foťákem a chce abych měla o pět let víc:-))
Další pokus s marcipánem aneb...začíná mě to bavit
Potřebné ingredience
.Mramorový od Dáši,pudink.krém a potah od Arielll.
Můj první s marcipánem.
Potřebné ingredience
Pořád jsem jen koukala po Vašich krásných výtvorech a záviděla,až jsem se rozhodla a zkusila upéct synovi k narozeninám,ani to moc nebolelo.
Postup přípravy
Bez Vás cukrářek tady ,bych to nikdy nezvládla,takže všem moc děkuji za recepty a rady.