Dort BECHEROVKA

Potřebné ingredience
Korpus čokoládový:250g másla+250g čokolády na vaření rozpustit ve vodní lázni a promíchat.200g cukru,1vanilkový cukr,150ghl.mouky,tak 1/4prášku do pečiva smíchat v míse a přidat rozpuštěnou čokošku,pořádně promíchat se 6žloutkama a opatrně zamíchat sníh ze 6 bílků.Péct při 210°C asi 30 min.
Krém je kakaový trochu připomíná pařížskou šlehačku.Marcipánová hmota od Arielll.
Postup přípravy

Teda s hmotou od Arielll jsem si nějak nesedla,strašně se mi lepila,tak jsem přidávala cukr a bylo to pořád horší a horší.Tak nevím jestli to nebylo tím sirupem,byl strašně tuhý a tak si říkám,jestli jsem ho tam neměla moc....no nevím.Zkusím ho znova,dám míň a uvidím.

Hňáci,hňáci.....už jsem nemohla,tak jsem zapojila manžela a celkem ho to i bavilo.

...........
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




















































































































