Panenka pro Magdalenku
Potřebné ingredience
Klasika - ořechový a piškotový korpus, zdobeno máslovým krémem s pudinkem.
Bazén - na plavecký večírek :-)
Postup přípravy
Klasický korpus, máslový krém s pudinkem, pravý marcipán a želatina :-)
Kitty
Potřebné ingredience
Kittynka - taková rychlovka pro neteřinku. Za 2 a půl hoďky hotová :-)
Halloweenské oko
Potřebné ingredience
Dělala jsem výborný korpus podle receptu Zdenky R. ID 79855! Dělala jsem ho na naši halloweenskou party, na poslední fotce jsem s dortem já, i když by mě asi ani vlasní máma nepoznala:-) Plnila jsem vanilkovo-máslovým krémem a marmeládou, která při rozkrojení velice efektně vytékala:-)
Postup přípravy
Klasika - upekla jsem korpusy den předem, aby se dobře krájely! Pak jsem prokapala rumem, pomazala marmeládou a krémem. Sestavila jsem korpusy na sebe, pak ořezala do polokoule a…
Střevíček na polštářku - do tanečních
Potřebné ingredience
Korpus- 5 vajec, 15 dkg cukru krupice, 12,5 dkg polohrubé mouky ( nebo část mleté ořechy, kakao) Nejdříve vymícháme tuhý sníh z bílků s cukrem, pak pomalu vmícháme žloudky a nakonec mouku!! Další korpus jsem dělala s kakaem! Krém - máslový natavovaný kaší! Střevíček - White icing ( fondan od Wilton) Potah - marcipán s trochou fondanu, aby byl pružnější!
Postup přípravy
U toho polštářku si nejsem jistá, jestli vypadá, jako polštář!! Jdeme s manžou na závěrené prodloužené taneční pro dospělé, tak někdo tenhle dortík získá v tombole!! Snad z něj…
První potahovaný dort
Postup přípravy
Tak jsem se pustila do potahovaného dortu a můžu zodpovědně říct, že je to teda makačka!! Nemám pekárnu, takže už příprava marcipánové hmoty byla zážitek!!
Nejvíce mě mrzelo,…