Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
KAMION  MACK

KAMION MACK

Potřebné ingredience

4.3KG MACÍK

Postup přípravy

TŘI DRUHY KRÉMU, DVA DRUHY KORPUSU, DVA DRUHY POTAHU....MAKAČKA, VENKU 36*C A VŠECHNO TEKLO....NAŠTĚSTÍ HNED PO PŘEDÁNÍ NAKRÁJEN A ZKONZUMOVÁN :-)

Zobrazit více...
DORTY
Korpus piškotový na pařez

Korpus piškotový na pařez

Potřebné ingredience

Do formy 23 cm: 250g hladké mouky 0.5prášek do pečiva 4 vejce 240g cukru moučka 150ml oleje 100ml vroucí vody kakao

Postup přípravy

..vejce našleháme s cukrem, postupně přiléváme olej,vodu a mouku zamíchanou s práškem do pečiva. Třetinu těsta obarvíme 2-3 pl kakaa. Do vymazané a vysypané formy střídavě…

Zobrazit více...
DORTY
Dort Poklad na pláži

Dort Poklad na pláži

Potřebné ingredience

...pro úspěch opakovat...hned po týdnu...ale kupodivu to šlo lépe...

Postup přípravy

čokoládové korpusy, banánový krém, potah z bonbonků

Zobrazit více...
DORTY
Falešný kubánský

Falešný kubánský

Potřebné ingredience

odlehčená verze se želatinou, slazené pouze nutelou a rozmixovaným banánem

Postup přípravy

Piškot: 4 vejce ušlehat se 4 lžícemi cukru do pěny, přidat opatrně lžíci oleje, lžíci kakaa a 5 lžic polohrubé mouky. Žádný prdopeč :-) Upečeme...
Vychladlý korpus (nejlépe…

Zobrazit více...
DORTY
Dortík "Golfové hřiště"

Dortík "Golfové hřiště"

Potřebné ingredience

světlý korpus, vanilkový krém, rybízový džem, punčovina na "kopeček", potah z marshmallows, míčky z nugátu a kamínky koupené v Bon-bonu

DORTY
Poklad na pláži u moře

Poklad na pláži u moře

Potřebné ingredience

tři světlé pláty, vanilkový krém, ostružinový džem, potah z marshmallows, písek z perníkové a piškotové drti, figurky- vyráběné dětmi na babiččin dort :-)- z mléčného marcipánu, tentokrát ze sunaru..., palmy- kmeny- hořické trubičky, čokoládové kamínky a penízky, kokosy- mandle v čokoládě a skořici...

DORTY
S PEJSKEM pro neteřinku

S PEJSKEM pro neteřinku

Potřebné ingredience

čokoládový korpus, karamelový krém, mléčný marcipán

DORTY
Tvarohový dvoupatrák s čerstvým ovocem

Tvarohový dvoupatrák s čerstvým ovocem

Potřebné ingredience

čokoládový korpus, tvarohový želatinový krém, ostružinový džem, jahody, borůvky, víno a kiwi, boky mléčný marcipán

Postup přípravy

měl 4.8kg....

Zobrazit více...
DORTY
Prsa- druhý pokus :-)

Prsa- druhý pokus :-)

Postup přípravy

potah nakonec z marshmallows, vypadalo jak druhá kůže

Zobrazit více...
DORTY
Slovenský medovník

Slovenský medovník

Potřebné ingredience

recept už zde mám vystavený u minidezertů

Postup přípravy

Výborný, pokud se nechá alespoň týden v chladu naležet

Zobrazit více...

Kategorie