Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
MEDOVÝ S KYTIČKAMI

MEDOVÝ S KYTIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO ISNSPIRACI

Postup přípravy

Medové pláty na spodní dort - 9 ks, na horní dort - 9 ks
Krém: karamelový s máslem a karamelovým neslazeným pudinkem
Krém: smetanový z 500 ml smetany na šlehání 33%

Zobrazit více...
DORTY
Naháč

Naháč

Potřebné ingredience

Ořechové korpusy, rozkrojené, natřené rybízovou marmeládou a krémem mascarpone se šlehačkou a ztužovačem.

Postup přípravy

Spojené korpusy seshora potřené máslovým, nastavovaným krémem, di kterého jsem přidala jedlou bílou barvu Wilton, aby byl krém sněhově bílý a na vrchní stranu naaranžovala ovoce,…

Zobrazit více...
DORTY
Dort na téma Harry Potter

Dort na téma Harry Potter

Potřebné ingredience

Čokoládový dort harlekýn plněný banánovým krémem s banány a meruňkovou marmeládou. Na dortu/stolku spočívají brýle a hůlka Harryho Pottera a Moudrý klobouk z Bradavic :-)

DORTY
Pro vnučku ,která  sní o tom ,že  chce být herečkou

Pro vnučku ,která sní o tom ,že chce být herečkou

Potřebné ingredience

Světlý korpus,malinový domácí džem a malinový krém

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Sponegobob (2017)

Sponegobob (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém s čerstými jahodami, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovka, barveno práškovými a gelovými barvami

Postup přípravy

Rozměr 28*22cm, váha 3 kg

Zobrazit více...
DORTY
Kolečková brusle (2017)

Kolečková brusle (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, malinovo-tvarohový krém, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno práškovými a gelovými barvami.

Postup přípravy

Váha 2,5kg

Zobrazit více...
DORTY
Minecraft (2017)

Minecraft (2017)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno práškovými barvami

Postup přípravy

velikost 30*30cm, váha 3kg

Zobrazit více...
DORTY
Králíček na zelí (2017)

Králíček na zelí (2017)

Potřebné ingredience

zelí: čokoládová korpus, malinovo-tvarohový krém, máslovo salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno práškovými barvamirnkrálíček: světlý piškotový korpus, malinovo.tvarohový krém, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno airbrush

Postup přípravy

průměr dortu (zelí) 22cm, váha 2,8kg

Zobrazit více...
DORTY
***Dort s čokoládovou polevou***

***Dort s čokoládovou polevou***

Potřebné ingredience

....

Postup přípravy

...květiny ze Smartflex velvet třešeň

Zobrazit více...
DORTY
Pandy

Pandy

Potřebné ingredience

světlý korpus, vanilkový tvarohový krém, čerstvé maliny, borůvky, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...

Kategorie