KNIHA K 18-tinám
Potřebné ingredience
čokoládový korpus,vanilkový krém,meruňková marmeláda,broskve,na potah : čokohmota a K2
Postup přípravy
Moje první kniha,dělala se moc dobře.Inspirace zde na MMB.
Váha 4,30 kg
OVOCNÝ DORT s trubičkami
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,jah.marmeláda,jovokrém,ovoce,dortové želé,trubičky.
Punčový s kopretinami
Potřebné ingredience
Piškotové korpusy,potr.barva,cukrový rozvar,punčové aroma,rum,rybízová marmeláda,fondán,čokoláda.
Pařez
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,vanilkový krém,broskve,meruňková marmeláda,K2
NOTEBOOK
Potřebné ingredience
DORT : piškotový korpus,karamelový krém,broskve,str.oříšky NOŤAS :dortové oplatky,nutela,K2,mléčný marcipán,špejle
Ovocný 2
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,jovo krém,jah.marmeláda,ovoce,dort.želé.
BORŮVKOVÁ KOSTKA
Potřebné ingredience
Je to řez na způsob jahodového dortu (smetanové želé),ten mám v receptech, jen je z borůvkové marmelády.Kdo chce nebo spíš nechce péct piškot lze místo korpusu použít cukrářské piškoty. KORPUS : 5 vajec,20 dkg cukr krupice,20dkg polohrubá mouka,ráfek(můj má cca24x34 cm) nebo menší hluboký plech. NÁPLŃ : 2 marmelády,3 smetany na šlehání 33% po 250 ml,2 želatinové ztužovače dr.oetker ŽELÉ :2 cukrárenské želé ,900ml vody,cukr .
Postup přípravy
KORPUS : z bílku vyšleháme tuhý sníh,přidáme cukr a žloutky,vše zašleháme nakonec pomalu zašleháme polohr.mouku.Upečeme v ráfku.Dále foto,nebo hl.plechu.
JEDNODUCHÝ TVAROHOVÝ DORTÍK S OVOCEM
Potřebné ingredience
KORPUS : 4vejce,15 dkg cukr krupice, 15 dkg polohrubá mouka,2 lžíce kaka,ráfek o průměru 22cm.MeruŇková marmeláda na promazání korpusu. NÁPLŇ : 3 tvarohy (nejlépe v kostce) , 2 smetany na šlehání 33%tuku po 250 ml,2 vanilkové cukry.cukr krupice podle chuti ale určitě 15 dkg,2 želatinové ztužovače dr oetker. DÁLE : Kompotované broskve ,cukrárenské želé.
Postup přípravy
KORPUS : Z bílků vyšleháme tuhý sníh,přidáme žloutky,cukr vše zašleháme.Nakonec přidáme mouku a kakao a zlehka zamícháme.Upečeme v dortovém ráfku.Po upečení a vychladnutí korpus…
SRDCE-RŮŽOVÝ MELÍR
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,jahodová marmeláda,pudinkový krém K2 váha 3,20kg
OVOCNÝ DORT
Potřebné ingredience
Pišk.korpus, šlehačka,marmeláda,ovoce,dortové želé čiré,trubičky,mašle.