Promoční dort 2
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, marcipán, zakysaná smetana, tvaroh, ovoce.
Promoční dort
Potřebné ingredience
Pařížský krém, mramorový korpus, marcipán
Postup přípravy
Čepice tvarována spolu s archem a kyticí týden předem, aby vše řádně vyschlo a vytvrdlo.
Firemní dort pro manžela do práce
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, zakysaná smetana, ovoce, tvaroh, marcipán, šablona z papíru
dort otevřená kniha
Potřebné ingredience
Zakysaná smetana, ovoce, tvaroh, mramorový korpus, marcipán
Dort k 30.výročí svatby
Potřebné ingredience
Korpus opět plněno zakysankou, tvarohem a ovocem
Špačí/ ptačí budka z čokolády
Potřebné ingredience
čokoláda, šablony, marcipán, pařížský krém, korpus
Postup přípravy
Korpus pečen na plechu a následně vyřezáván a tvarován, plněno pařížským krémem a následně nahoru lepeny pláty čokolády tvarované na podložce, špaček a třešničky ve štítě budky…
Květinový dort
Potřebné ingredience
Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce, korpus marcipán
Postup přípravy
Plněno mým nejvíc používaným krémem, klasický korpus, květy tvořeny vykrajovátky
Dort pro florbalistu
Potřebné ingredience
Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce - jahody, banány, korpus, marcipán. Ozdoby dělány tvořítky na marcipán
Postup přípravy
Dort je dělán z klasického korpusu, plněný krémem z tvarohu, zakysanky a ovoce - viz předešlé mé recepty
Rychlý šlehačkový dort
Potřebné ingredience
Korpus smetana (je to speciální desertní smetana, která se dá zakoupit v Polsku, je už taková dost hustá, nemusí se šlehat), ovocný protlak, marcipán
Postup přípravy
Tento dort vznikl jen proto, abych mohla vyzkoušet nový krém a své nové pomůcky
čokoládový dort s pařížským krémem
Potřebné ingredience
Pařížský krém korpus čokoláda na ozdoby - transfer folie, formička na ozdoby a podložka na zdobení šlehačka, pařížská šlehačka, jahoda (uprostřed dortu v čokoládě)
Postup přípravy
čokoládové pláty kolem dortu jsou zdobeny transfer fólií a speciální podložkou, čokoládové tvary na dortu jsou tvořeny ve formičkách