Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Promoční dort 2

Promoční dort 2

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, marcipán, zakysaná smetana, tvaroh, ovoce.

Postup přípravy

Postup viz promoční dort

Zobrazit více...
DORTY
Promoční dort

Promoční dort

Potřebné ingredience

Pařížský krém, mramorový korpus, marcipán

Postup přípravy

Čepice tvarována spolu s archem a kyticí týden předem, aby vše řádně vyschlo a vytvrdlo.

Zobrazit více...
DORTY
Firemní dort pro manžela do práce

Firemní dort pro manžela do práce

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, zakysaná smetana, ovoce, tvaroh, marcipán, šablona z papíru

Postup přípravy

viz mé první dorty

Zobrazit více...
DORTY
dort otevřená kniha

dort otevřená kniha

Potřebné ingredience

Zakysaná smetana, ovoce, tvaroh, mramorový korpus, marcipán

Postup přípravy

viz.mé první recepty dortů

Zobrazit více...
DORTY
Dort k 30.výročí svatby

Dort k 30.výročí svatby

Potřebné ingredience

Korpus opět plněno zakysankou, tvarohem a ovocem

Postup přípravy

viz předešlé mé dorty

Zobrazit více...
DORTY
Špačí/ ptačí budka z čokolády

Špačí/ ptačí budka z čokolády

Potřebné ingredience

čokoláda, šablony, marcipán, pařížský krém, korpus

Postup přípravy

Korpus pečen na plechu a následně vyřezáván a tvarován, plněno pařížským krémem a následně nahoru lepeny pláty čokolády tvarované na podložce, špaček a třešničky ve štítě budky…

Zobrazit více...
DORTY
Květinový dort

Květinový dort

Potřebné ingredience

Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce, korpus marcipán

Postup přípravy

Plněno mým nejvíc používaným krémem, klasický korpus, květy tvořeny vykrajovátky

Zobrazit více...
DORTY
Dort pro florbalistu

Dort pro florbalistu

Potřebné ingredience

Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce - jahody, banány, korpus, marcipán. Ozdoby dělány tvořítky na marcipán

Postup přípravy

Dort je dělán z klasického korpusu, plněný krémem z tvarohu, zakysanky a ovoce - viz předešlé mé recepty

Zobrazit více...
DORTY
Rychlý šlehačkový dort

Rychlý šlehačkový dort

Potřebné ingredience

Korpus smetana (je to speciální desertní smetana, která se dá zakoupit v Polsku, je už taková dost hustá, nemusí se šlehat), ovocný protlak, marcipán

Postup přípravy

Tento dort vznikl jen proto, abych mohla vyzkoušet nový krém a své nové pomůcky

Zobrazit více...
DORTY
čokoládový dort s pařížským krémem

čokoládový dort s pařížským krémem

Potřebné ingredience

Pařížský krém korpus čokoláda na ozdoby - transfer folie, formička na ozdoby a podložka na zdobení šlehačka, pařížská šlehačka, jahoda (uprostřed dortu v čokoládě)

Postup přípravy

čokoládové pláty kolem dortu jsou zdobeny transfer fólií a speciální podložkou, čokoládové tvary na dortu jsou tvořeny ve formičkách

Zobrazit více...

Kategorie