Zobrazit přihlášovací formulář

Špačí/ ptačí budka z čokolády

0.0
Špačí/ ptačí budka z čokolády

Potřebné ingredience

čokoláda, šablony, marcipán, pařížský krém, korpus

Postup přípravy

Korpus pečen na plechu a následně vyřezáván a tvarován, plněno pařížským krémem a následně nahoru lepeny pláty čokolády tvarované na podložce, špaček a třešničky ve štítě budky jsou z marcipánu, v zobáčku má špaček třešinku pravou

pohled shora

zdobení spodní části

z boku

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

blanuse 2. 11. 2012, 15:12
(clamp) (^) (clamp) (^) (clamp)
dag.marka 30. 10. 2012, 14:29
krásné (clamp) (clamp) (clamp)
žabada 30. 10. 2012, 7:47
(Y) (Y) (Y) moc hezké :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie