Šampáňo a jahůdky

Potřebné ingredience
3 piškotové pláty, 2 x mandlovka, ananas a piškoty
Postup přípravy
postup stejný jako u fernetu

korpus krabice

potahování krabice dřevem

lahev

zaplněná dárková krabice

něco tomu chybělo, tak jsem přidala jahůdky a mašli

jiný pohled

detail sklenička

detail druhá sklenička

mašle
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
11. 10. 2008, 21:38
Dobrý večer, mohla bych se jen tak informativně zeptat, na kolik by vyšel tento dort. Díky, Olga
nahlásit

Eliskak
(upraveno)
1. 9. 2008, 17:25
Je to skvělý
chtěla jsem to zkusit udělat tatovi k narozkám , ale jak jsem tohle ukázala manželovi tak ted už nic jiného nechce abych udělal pro tchýni
Tak snad to zvládnu nějak upatlat







nahlásit
egrtka
(upraveno)
5. 9. 2008, 20:53
@Eliskak
Budu Vám držet palce, postup je nafocen u fernetu, pokud budete potřebovat poradit tak napište




nahlásit

Eliskak
(upraveno)
10. 9. 2008, 9:36
@egrtka
Moc děkuji jste hodná . Pokud se tedy můžu zeptat ty boční pláty jste dala jen na tu horní část dortu né až od spodu ? Proto jsou tam asi ty špejle že ? A ty jste po stuhnutí vytáhla nebo je tam nechala ? A ještě jsem se chtěla zeptat to dřevo jste děla čím , máte ho moc pěkně udělané . Moc se omlouvám za hloupé otazky
. V pátek jdu na to flaška už týden schne tak snad tu bude držet pak pohromadě
. Děkuji Eliška



nahlásit
egrtka
(upraveno)
24. 9. 2008, 20:55
@Eliskak
Ve spodu jsou pláty v celku a boky jsou jen nahoře, zašpejlované na ztuhnutí, potom je vyndávám. Pokud není nutné tak v dortu nenechávám nejedlé věci (špejle nebo párátka). Na dřevo mám šablonu od Malátků je to paráda, ale vyplatí se když děláte více dortů. Tak to jsou rady pro příště, ale broskvová vodka není špatný nápad.




nahlásit
Luky1
(upraveno)
31. 8. 2008, 17:17
Nádherný nápad, nádherné provedení



nahlásit
egrtka
(upraveno)
31. 8. 2008, 19:36
@Luky1
Děkuji



nahlásit

Bára D.
(upraveno)
30. 8. 2008, 9:20
Opět super dílo

nahlásit
egrtka
(upraveno)
30. 8. 2008, 21:18
@Bára D.
Díky za chválu




nahlásit

monca 311
(upraveno)
30. 8. 2008, 0:02







nahlásit
egrtka
(upraveno)
30. 8. 2008, 21:18
@monca 311
Děkuji



nahlásit

Init
(upraveno)
29. 8. 2008, 23:57
Ivanko samouku domácí, ty jsi profík
To je prostě nádhera, ten postup na výrobu lahve určitě brzo vyzkouším, jen nevím, jak to dopadne, jako ty tvoje určitě ne








nahlásit
egrtka
(upraveno)
30. 8. 2008, 21:18
@Init
Budu držet palce



nahlásit

jitkaad
(upraveno)
29. 8. 2008, 21:44
no přiznám se že jsem naletěla
po bližším prozkoumání jsem zjistila,že je to jedlé celé
pak jsem si říkala,že aspoň ta stuha je pravá,ale kdepááák, takže já







nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 22:15
@jitkaad
Úplně celé jedlé a ve uvnitř je skovaný ananas




nahlásit
akr
(upraveno)
29. 8. 2008, 21:44





nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 22:13
@akr
Děkuji




nahlásit

Kattyna
(upraveno)
29. 8. 2008, 21:20
tak ten je naprosto perfektní ... famooozní !!!!!! povedl se !! je super , moc se mi líbí ...






nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 22:13
@Kattyna
Děkuji pochvalu dílka




nahlásit

lejča
(upraveno)
29. 8. 2008, 20:22












nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 20:24
@lejča
Děkuji, pochvala vždy potěší




nahlásit

Sonča
(upraveno)
29. 8. 2008, 20:16
Šmankote
to je paráda
jako opravdové
jste machr










nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 20:20
@Sonča
Děkuji za pochvalu, machr nejsem jen samouk domácí.



nahlásit
egrtka
(upraveno)
29. 8. 2008, 20:04
Děkuji za pochvalu, to opravdové bych si dala



nahlásit

Mišmaš
(upraveno)
29. 8. 2008, 19:15
náááádhera
vypadá to jako opravdové






nahlásit