Špačí/ ptačí budka z čokolády

Potřebné ingredience
čokoláda, šablony, marcipán, pařížský krém, korpus
Postup přípravy
Korpus pečen na plechu a následně vyřezáván a tvarován, plněno pařížským krémem a následně nahoru lepeny pláty čokolády tvarované na podložce, špaček a třešničky ve štítě budky jsou z marcipánu, v zobáčku má špaček třešinku pravou

pohled shora

zdobení spodní části

z boku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

blanuse
(upraveno)
2. 11. 2012, 15:12





nahlásit

dag.marka
(upraveno)
30. 10. 2012, 14:29
krásné



nahlásit

žabada
(upraveno)
30. 10. 2012, 7:47




nahlásit