CO DŮM DAL
Zobrazit více...
Kedlubnové zelí
Potřebné ingredience
2 gigant kedlubny nebo 4 menší, 1 cibule, 1 smetana (12%), ocet, cukr, sůl, Aromat od Knorru
Postup přípravy
Nastrouhané kedlubny uvaříme, cibulku zpěníme a zaprášíme moukou - zásmažka. Vše pak spojíme s smetanou, okyselíme, osolíme, osladíme a dochutíme výborným kořenícím přípravkem…
CO DŮM DAL
Zobrazit více...
Zapečené tvarůžky v topince
Potřebné ingredience
4 krajíce chleba, 8 plátků anglické slaniny nebo polosuchého salámu, 1 cibule, 1 balení tvarůžků (4 kolečka), česnek, olej a alobal
Postup přípravy
Krajíce chleba si rozpůlíme a osmažíme na topinky, očesnekujeme a prokládáme vrstvu - topinka, angl. slanina, cibule, tvarůžkové kolečko, cibule, angl. slanina a končíme…