(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Kedlubnové zelí
Potřebné ingredience
2 gigant kedlubny nebo 4 menší, 1 cibule, 1 smetana (12%), ocet, cukr, sůl, Aromat od Knorru
Postup přípravy
Nastrouhané kedlubny uvaříme, cibulku zpěníme a zaprášíme moukou - zásmažka. Vše pak spojíme s smetanou, okyselíme, osolíme, osladíme a dochutíme výborným kořenícím přípravkem Aromat. Podáváme s uzeným masem a knedlí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
enestejša
(upraveno)
16. 6. 2009, 9:02
Přidala jsem ho sem, protože začíná být kedlubnová sezóna. Mě toto jídlo naučila taky až tchýně. Zkuste a dobrou chuť.
Evelyn123
(upraveno)
17. 6. 2009, 15:13
Tak toto zelí jsem nepřipravila už leta. A pohled na ten Váš talíř, Marcelko, s tou dobrotou, mě pěkně navnadil. Kdysi jsem se kedl. zelí naučila od tchyně a ta do něho nedávala šlehačku, tak tohle Vaše musím co nejdřív vyzkoušet. Mňam, mňam díky za inspiraci