Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

Renovace truhly

0.0
Renovace truhly

Potřebné ingredience

Truhla, barvy a chuť do práce.

Postup přípravy

Truhla byla původně černá, natřela jsem ji modrou univerzální barvou, kterou jsem si nechala namíchat v Domě barev . Natřela, ale jak se říká hladově. Méně barvy, aby prosvítala lehce ta černá, jako patina. Dá se to došmudlat i hadrem. Pak jsem si tužkou předkreslila čtverce a podle malé skleničky vykroužila rohy. u těch čtverců, aby byly stejné. To jsem vymalovala Balakrylem. Bílá nebo slonová kost. Kytičky jsou předmalované tužkou a malovala jsem je Balakrylem tónovaným temperami. Vše jsem lehce zašpinila hadříkem od černé barvy, jen lehce. Nakonec vše přelakovala bezbarvým lakem. Dovnitř jsem ušila z bavlny (modro-bílý pruh ) potah a máme v ní lůžkoviny a ručníky. Hodně zdaru. Katka

S kytičkama

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sherminka 2. 1. 2010, 0:47
Katko, nad Vaším "tvořeníčkem" jedno veliké ÁCH...Jste neuvěřitelná a ani si nedovedete představit, jakým pohlazením po duši bylo shlédnutí vašich fotek. Přesně moje krevní skupina...Jste neuvěřitelná žena, moc ráda bych s vámi konzultovala renovaci toaletky do dceřina pokoje. :-$ :-$ :-$Můj mail je sherminka.11@seznam.cz...Nechám na vás, budete-li mít chuť mne kontaktovat. Ještě jednou- prostě nádhera (Y) (Y) (Y)Jistě máte dokonalé Rodinné štěstí!
Jxsara 13. 2. 2009, 11:03
Káťo,tak truhlici už mám taky černou a teď se chci dát do zdobení..jen nevím zda jí nemám nejdříve obrousit,co udělá ta černá barva?.. ...držte palečky ale taková jako vaše se mi určitě nepovede.. je nádherná (clamp) (clamp) (clamp)
GÁNDUL 15. 9. 2008, 20:26
(Y) (Y) (Y) (Y) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D)
Záhoráčka 8. 9. 2008, 12:31
Nádhera, milujem staré veci (Y) (Y) (Y) (Y)
Zirafka.Kacka 6. 9. 2008, 0:29
Katko jste moc šikovná, dívala jsem se k vám do albíčka (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp), máte tam samé krásné věci, je vidět, že to děláte s láskou. Taky se mi líbí renovované staré věci, ale já na to šikovná nejsem :^). Mějte se krásně (F)
2007 6. 9. 2008, 0:17
super (Y) (Y) jste šikulka (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie