Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Papiňákové nadělení :-)

0.0
Papiňákové nadělení :-)

Potřebné ingredience

Brambory, anglickou slaninu, klobásku, salám (já dávám nějakou šunku, ale né tu nejdražší :-D), sterilované zelí, sůl, pepř, majoránka, vodu

Postup přípravy

Na dno papiňáku dát anglickou na plátky a pak se vrství brambory, klobáska, šunka, zelí a ještě jednu vrstvu. Nejdůležitější je mít anglickou na dně a zelí navrchu. Jinak si to můžete naskládat jak chcete. Já třeba zrovna včera dávala anglickou, brambory, klobásku, šunku, zelí, brambory, klobásku, šunku, brambory (aby toho bylo víc a déle to vydrželo, ale stejně nevydrželo) a zelí.
Brambory a klobásku nakrájet na plátky. Každou vrstvu bramborů posolit, opepřit (nemusí být, já třeba nedala, kdyby náhodou náš malej chtěl okoštovat a bylo to super i bez pepře) a majoránku.
Až to máte všechno v papiňáku tak přidat cca 2dl vody.
No a dát vařit. Má se to dělat 7minut od toho, jak to začne v papiňáku syčet a pak nechat dodělat. Ale pokud to necháte déle a pak hned odstavíte, tak se taky nic nestane. Hlavně musí být brambory hotové.
Přiznám se, že včera jsem tak na to spěchala, že jsem to nakonec dělala na dvakrát. Prostě jsem to pak zase zavřela a hurá znovu vařit :-D

Tak dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie