(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Papiňákové nadělení
Potřebné ingredience
sáček kyselého zelí ( nejlepší je vlastní výroba )
asi 10 středních brambor
sůl, pepř, grilovací koření,česnek posekaný na drobno
pikantní klobása
3 lžíce oleje
Postup přípravy
Do tlakového hrnce si dáme olej, vrstvu syrových brambor nakrájených na kolečka, osolíme, posypeme kořením, na to kolečka klobásy.Takto pokračujeme asi do 3/4 hrnce, nahoru přijde sáček kyselého zelí. Neproplachovat zelí, musí být pikantní a ne jen nakyslé.! Zalejeme asi 2 dl studené vody, zavřeme a vaříme asi 20 minut. Otevřeme, mrkneme, zda jsou brambory měkké a dole je sosík. Pokud nepoužijeme klobásku, pošmáknou si i vegetariáni.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pavcca1
(upraveno)
21. 6. 2009, 13:42
Tak toto by mohlo dobře dopadnou
.V týdnu vyzkouším na večeři,jídla z jednoho hrnce mám nejradši
V týdnu uvařeno je to jednoduchý,rychlý a dobrý recept.


nahlásit
Pajina69
(upraveno)
14. 6. 2009, 9:36
@pavcca1
Vyzkoušejte a budu ráda, když dáte vědět, jak chutnalo.

nahlásit

Čmelák
(upraveno)
13. 6. 2009, 23:47
Pavli, mám 100 chtí to udělat hned zítra !!! Je to jako příloha ?? Zní to láááákavě !!!

nahlásit
Pajina69
(upraveno)
14. 6. 2009, 0:28
@Čmelák
Je to hlavní jídlo a hlavně velká mňamka!!!
Určitě bude chutnat.

nahlásit

Čmelák
(upraveno)
14. 6. 2009, 20:11
@Pajina69
Tak jsem dnes opravdu neodolala a udělala! Je to zajímavý recept. Já byla moc spokojená, jen chlapům na stavbu jsem k tomu udělala JEŠTĚ raději přírodní kotlety ( aby si nemohli stěžovat , že je šidím na mase
! ) a šlo to, ale příště to udělám určitě s uzeným a to pak bude mňamka !! A už to taky tolik neosolím, jako se mi to povedlo a koupím víc pikantnější klobásy a ne ty obyčejné , jako jsem měla doma , ale já jsem byla i tak moc spokojená !!!
děkuji za fajn nápad.


nahlásit
Pajina69
(upraveno)
14. 6. 2009, 22:39
@Čmelák




nahlásit