Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Telecí řízky s houbami a rýží

Telecí řízky s houbami a rýží

Potřebné ingredience

4 plátky telecího masa, 500 g vařené rýže, 150 g čerstvých hub (žampionů), 80 g Ementálu, 60 g sterilovaného zeleného hrášku, 60 g sádla, 60 g másla, 30 g hladké mouky, citronová šťáva, 100 ml vývaru z bujónu, petrželová nať, sůl. Na obložení řízků: 100 g žampionů, 30 g másla, 20 g cibule, 6 rajčat, petrželová nať, sůl.

Postup přípravy

Řízky na okraji několikrát nožem nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a na jedné straně proprášíme moukou. V pánvi na rozehřátém sádle je rychle pečeme po obou stranách do…

Zobrazit více...

Kategorie