Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ PLECKO

ZAPEČENÉ PLECKO

Potřebné ingredience

1/2kg vepř.plecka,brambory,lečo,cibule,sojovka,hořčice,sůl,pepř,vejce,sýr.

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kolečka,maso na kostičky,které nasolíme a napepříme,zakapeme sojovkou a obalíme ve dvou lžících hořčice. Do zapékací mísy nalijeme olej,poklademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
*Vepřové kotletky na víně*

*Vepřové kotletky na víně*

Potřebné ingredience

Vepřové kotlety,cibule,houby,sůl,pepř,2 lžíce hořčice,1dcl červeného vína,olej,máslo

Postup přípravy

Kotlety naklepeme,nasolíme a napepříme čerstvě mletým pepřem. Na pánev dáme rozpálit olej,vložíme nakrájenou cibuli na hrubo a hned poklademe kotletami a smažíme společně,přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Panenka se šunkou,olivami a kapií

Panenka se šunkou,olivami a kapií

Potřebné ingredience

Vepř.panenka,10dkg šunky,1balíček zelených oliv,pórek,čerstvá červená kapie,kečup,olivový olej,pepř,sůl.

Postup přípravy

Panenku naklepeme,okořeníme solí a pepřem a zprudka opečeme na oliv.oleji,na to vysypeme všechny pokrájené ingredience a pokapeme kečupem,dusíme asi čtvrt hodinky,aby vše změklo.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kapusta a vepřoví vrabci

Kapusta a vepřoví vrabci

Potřebné ingredience

Jedna větší kapusta,brambor,sůl,pepř,hl.mouka,sádlo,anglická slanina,vepřové maso na kostky(plec),cibule,česnek,drc.kmín.

Postup přípravy

Na plech dáme kostky masa,posolíme,opepříme,drc.kmín,zalejeme vodou,posypeme cibulí na hrubo a česnekem. Přikryjeme plechem a pečeme asi hodinu,potom jen na půl hodky na dopečení…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
***Vepřové srdce a jazyk s křenovkou***

***Vepřové srdce a jazyk s křenovkou***

Potřebné ingredience

1 vepřové srdce,1vepřový jazyk,mléko,hl.mouka,máslo,cukr,křeník,sůl,podravka,bob.list.

Postup přípravy

V papináku uvaříme ve vodě 1/2 hodinky srdce a jazyk osolíme a dáme bob.list. Na másle uděláme jíšku,zalijeme mlékem,aby omáčka byla řidší,osolíme a ochutíme podravkou.Vaříme tak…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno

Pečené koleno

Potřebné ingredience

vepřové koleno,sůl,česnek,cibule,pikantní klobásek.

Postup přípravy

Koleno den předem nasolíme a načesnekujeme. Dáme na plech podlijeme vodou a zakryté pečeme hodinu a půl potom přidáme nakrájený klobásek a cibuli nahrubo,pečeme zakryté ještě půl…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky na štávě

Vepřové plátky na štávě

Potřebné ingredience

Plátky vepřové kotletky,cibule,olej,dijonská hořčice,sojovka,kyselý okurek,vajíčko,sůl,pepř,kostka masoxu,hl.mouka.

Postup přípravy

Plátky kotletky naklepeme,nasolíme,napepříme a potřeme dijonskou hořčicí. V papináku osmažíme cibulku do růžova a z obou stran opražíme kotletky,zalejeme vodou,dosolíme,přidáme…

Zobrazit více...

Kategorie