Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kapusta a vepřoví vrabci

0.0
Kapusta a vepřoví vrabci

Potřebné ingredience

Jedna větší kapusta,brambor,sůl,pepř,hl.mouka,sádlo,anglická slanina,vepřové maso na kostky(plec),cibule,česnek,drc.kmín.

Postup přípravy

Na plech dáme kostky masa,posolíme,opepříme,drc.kmín,zalejeme vodou,posypeme cibulí na hrubo a česnekem. Přikryjeme plechem a pečeme asi hodinu,potom jen na půl hodky na dopečení odděláme vrchní plech. Kapustu nakrájíme a dáme do osolené vody vařit spolus jednou větší bramborou,vaříme asi hodinu a postupně přiléváme vodu. Na sádle opražíme anglickou a připravíme z hl.mouky zásmažku. Jak je kapusta uvařená dle chuti okořeníme a zahustíme zásmažkou a povaříme,bud můžeme nechat hrubou nebo vymixovat do jemna. Podáváme s pečeným masem,opečeným špekáčkem,volským okem a bramborem,jak máme zrovna chut!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie