Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Malí vepřoví dráčci

0.0
Malí vepřoví dráčci

Potřebné ingredience

600 g vepřového bůčku, 2-3 stroužky česneku, 60 g cibule, 2,5 dcl vody, 25 g hladké mouky, sůl, mletá paprika, kmín

Postup přípravy

Vepřový bůček nakrájíme na větší kousky (kostky), osolíme, vložíme do pekáčku, posypeme sekaným česnekem, okmínujeme, poprášíme mletou paprikou a posypeme nakrájenou cibulí. Podlijeme troškou vody a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vodou a výpekem. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou. Promícháme, povaříme, šťávu scedíme.
Jako přílohu požívám bramborové knedlíky, kyselé zelí, nebo špenát a brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie