(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Nadívaný vepřový bůček
Potřebné ingredience
Libový vepřový bok bez kosti: sůl,5 stroužků česneku,kmín.
Nádivka :3 housky,1 vajíčko,kousek libového salámu,1 cibule,3 stroužky česneku,1 mrkev,1/2 zelené papriky,sůl,pepř,zelená petrželka a libeček.Na zahuštění trochu strouhanky.
Postup přípravy
Bůček uprostřed nařízneme až ke kraji a uděláme kapsu.Osolíme i vnitřek a pořádně načesnekujeme.Když to uděláte den předem,bude to ještě lepší.Nacpeme nádivku a režnou nití zašijete.Pokmínujeme a dáme péct tak 21/2 hodiny.Moc mě mrzí,že jsem si nevzpomněla a nenafotila postup.Tak snad příště.
Nádivku.Rohlíky namočíme,vymačkáme a přidáme všechny ingredience .Všechno nakrájíme na kostičky kromě česneku ten prolisujeme.nezapomeneme na bylinky .
Nádivku.Rohlíky namočíme,vymačkáme a přidáme všechny ingredience .Všechno nakrájíme na kostičky kromě česneku ten prolisujeme.nezapomeneme na bylinky .
upečený a vytažená nit,
Na řezu,chladnější se lépe krájí.
Roláda z bůčku plněná klobásou,mladou cibulkou a okurky.Samozřejmě česnek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gonzar
(upraveno)
12. 9. 2009, 23:03
Táni, co mi to děláš? Já mám hlad když tady na tak krásnou pečínku.
backa
(upraveno)
13. 9. 2009, 9:30
@gonzar
Díky Alenko,pekla jsem ho po tak dlouhé době manžel ho má moc rád.