Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Nadívaný vepřový bůček

0.0
Nadívaný vepřový bůček

Potřebné ingredience

Libový vepřový bok bez kosti: sůl,5 stroužků česneku,kmín.
Nádivka :3 housky,1 vajíčko,kousek libového salámu,1 cibule,3 stroužky česneku,1 mrkev,1/2 zelené papriky,sůl,pepř,zelená petrželka a libeček.Na zahuštění trochu strouhanky.

Postup přípravy

Bůček uprostřed nařízneme až ke kraji a uděláme kapsu.Osolíme i vnitřek a pořádně načesnekujeme.Když to uděláte den předem,bude to ještě lepší.Nacpeme nádivku a režnou nití zašijete.Pokmínujeme a dáme péct tak 21/2 hodiny.Moc mě mrzí,že jsem si nevzpomněla a nenafotila postup.Tak snad příště.
Nádivku.Rohlíky namočíme,vymačkáme a přidáme všechny ingredience .Všechno nakrájíme na kostičky kromě česneku ten prolisujeme.nezapomeneme na bylinky .

upečený a vytažená nit,

Na řezu,chladnější se lépe krájí.

Roláda z bůčku plněná klobásou,mladou cibulkou a okurky.Samozřejmě česnek.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gonzar 12. 9. 2009, 23:03
Táni, co mi to děláš? Já mám hlad když tady :-o :-o :-o na tak krásnou pečínku. (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (hello) (hello)
backa 13. 9. 2009, 9:30
@gonzar (L)Díky Alenko,pekla jsem ho po tak dlouhé době :-)manžel ho má moc rád. (jidlo) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie