Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

PLNĚNÝ VEPŘOVÝ BOK

0.0
PLNĚNÝ VEPŘOVÝ BOK

Potřebné ingredience

Plněný vepřový bok. 1,5kg vepřového boku kmín sůl voda náplň: tvrdé rohlíky cca 8ks muškátový oříšek sůl,pepř,majoránka,godhaj 20dkg,celé vajíčko, sádlo

Postup přípravy

Postup:
do vepřového boku si uděláme velkou kapsu pozor na proříznutí,osolíme a okmínujeme,potřeme sádlem a sádlo vložíme i vedle boku na pekáč.
Vytvoříme si nádivku(náplň),namočíme si tvrdé rohlíky do mléka,které pak vymačkáme aby znich mléko neteklo,osolíme,opepříme přidáme špetku muškátového oříšku,majoránky a 20dkg nakrájeného na kostičky godhaj,nakonec dáme celé vajíčko.
Vše pořádně promícháme a plníme tím vepřový bok.Po naplnění zašpejlujeme aby nám nádivka nevytekla.
Pokud nám nádivka zbude můžeme ji vložit vedle masa na pekáč.
Pečeme cca 75min na 180st Celsia.
Podáváme s bramborem a oblohou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

druna 3. 12. 2012, 12:42
no mnam uz mi tecu slinky,urcite vyskusam (clamp)
apasionata 3. 12. 2012, 12:06
vypadá pěkně-nádivku bych ještě vylepšila petrželkou pro barvu a místo gothaje kousek uzeného nebo libovoučké slaniny.taky plněný bůček dělávám. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie