Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Plněný bůček

0.0
Plněný bůček

Potřebné ingredience

nádivka:

ang.slanina,
oregáno,
muškátový oříšek ,
provensálske koření,
smetana,
chleba 4 tenké plátky,
vejce 2 ks.

Maso:

Já sem měla bůček a pečeně dohromady cca 1kg.
Sůl,
Pepř,
Kmín,
Olej.

Příloha:

Knedlík ze sáčku a červené zelí.

Postup přípravy

Maso sme si osolili a kořenili.Maso sem měla vyšší tak sem udělala do něj dvě zářezy přes celou šířku ,ale nedokrajovat dokonce.
Chleba sme si omočili ve smetane ,přidali nasekanou cibulku a slaninu,vejce a koření.Vypracovali sme si hmotu a tou sme naplnili zářezy.
Do vymašteného pekače sme to naskládali,podlili vývarem .Pečeme ze začátku na 250 stupňů půl hodiny a pak teplotu snížime na 180stupňů a pečeme do měkka.






Foto dodám ,až po jídle. :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

PetraKo 8. 3. 2014, 23:50
ta nádivka je bezkonkurenční (jidlo) (jidlo) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie