(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Plněný bůček
Potřebné ingredience
nádivka:
ang.slanina,
oregáno,
muškátový oříšek ,
provensálske koření,
smetana,
chleba 4 tenké plátky,
vejce 2 ks.
Maso:
Já sem měla bůček a pečeně dohromady cca 1kg.
Sůl,
Pepř,
Kmín,
Olej.
Příloha:
Knedlík ze sáčku a červené zelí.
Postup přípravy
Maso sme si osolili a kořenili.Maso sem měla vyšší tak sem udělala do něj dvě zářezy přes celou šířku ,ale nedokrajovat dokonce.
Chleba sme si omočili ve smetane ,přidali nasekanou cibulku a slaninu,vejce a koření.Vypracovali sme si hmotu a tou sme naplnili zářezy.
Do vymašteného pekače sme to naskládali,podlili vývarem .Pečeme ze začátku na 250 stupňů půl hodiny a pak teplotu snížime na 180stupňů a pečeme do měkka.
Foto dodám ,až po jídle. :o)
Chleba sme si omočili ve smetane ,přidali nasekanou cibulku a slaninu,vejce a koření.Vypracovali sme si hmotu a tou sme naplnili zářezy.
Do vymašteného pekače sme to naskládali,podlili vývarem .Pečeme ze začátku na 250 stupňů půl hodiny a pak teplotu snížime na 180stupňů a pečeme do měkka.
Foto dodám ,až po jídle. :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PetraKo
(upraveno)
8. 3. 2014, 23:50
ta nádivka je bezkonkurenční