Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pikantní bůček

0.0
Pikantní bůček

Potřebné ingredience

1 kg vepřového bůčku(bez kosti)
Směs: 6 stroužků česneku se solí(rozetřít), 1 lžička pepře, 1 lžička kari, 1 lžička sladké papriky(můžeme přidat dle chuti i chilli) kdo má rád pálivější, grilovací koření, několik kapek tabasca, 10 kapek woršestru.

Postup přípravy

Maso uvaříme do měkka a ještě horké potřeme ze všech stran směsí. Položíme na mísu a necháme vychladnout. Když maso ztuhne, tak ho dáme do alobalu, zabalíme a dáme do lednice.
NECHÁME 24 hodin uležet! Potom krájíme na plátky.
Je to výborné. Určitě to vyzkoušejte.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kuchařka518 15. 3. 2010, 15:06
opravdu je vynikající.Dělám ho už víc jak 10 let a nemá to chybu jen tam ještě nějaké ingrediene přidávám.Je to mňam. Hlavně když se pije na oslavách. (Y)
agresse 11. 2. 2008, 17:10
skusila som bez varenia len upiect. super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Jaruš53 25. 2. 2008, 21:46
@agresse Děkuji za pochvalu, hlavně, že Vám chutnalo. (Y) U nás to máme také moc rádi. (F) (F) (F)
bubík4 5. 11. 2006, 19:18
Tak to určitě zkusím, vypadá to mooooc lákavě ;-) :-) (Y)
Jaruš53 5. 11. 2006, 20:35
@bubík4 Janičko, určitě to zkuste, je to výborné, když se něco oslavuje k vínečku i k pivečku (Y) A potom mi napište, jak jste byla spokojená.Díky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie