Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

PEČENÝ BŮČEK

0.0
PEČENÝ BŮČEK

Potřebné ingredience

1-1,5KG BŮČKU S KOSTÍ, NEBO BEZ, ČESNEK, SŮL, KMÍN, VODA NA PODLÉVÁNÍ

Postup přípravy

MASO NASOLÍME, NAKMÍNUJEME, NECHÁME ODLEŽET, 4-24HODIN, ČESNEK OLOUPEME A NAKRÁJÍME NA TENKÁ KOLEČKA (KNOFLÍČKY) A ROZPROSTŘEME RŮZNĚ NA MASO, PROPÍCHÁME KŮŽI (JE-LI TAM), PRO SNADNĚJŠÍ ÚNIK TUKU ZE VNITŘ MASA, PEČEME V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ ZA VYŠÍ TEPLOTY OTÁČÍME MASO, ABY SE Z VENKU JAKOBY ZATÁHLO, A POTOM PODLEJEME VODOU, ZAVŘEME NÁDOBU A PEČEME NA STŘEDNÍ TEPLOTU, AŽ DO ZMĚKNUTÍ MASA (ZHRUBA 45-60MINUT)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rezetka 9. 7. 2008, 17:32
Zkoušela jsem taky, jen jsem to dělala z uzeného bůčku a bylo to skvělé!!! (B)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie