Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Pikantní naložený bůček

0.0
Pikantní naložený bůček

Potřebné ingredience

1 kg bůčku, sůl, 12 stroužků česneku, 5 bobkových listů a 20 kuliček pepře vaříme do měkka.

Dále namícháme směs na potření a necháme jí přejít varem: 15 stroužků česneku,(není to moc!) sůl, 1 lžička pepře, 1 lžička kari koření,1 lžička grilovacího koření,1 lžička sladké papriky, 2 lžičky tabaska, 2 lžičky worčestru

Postup přípravy

Směs natíráme se všech stran na ještě teplé maso, zabalíme do alobalu a necháme 6 dní v lednici uležet. Krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem.
Opravdu vydržte týden se na to v lednici jen dívat. a pak při nějakém pěkném večírku s troškou dobrého vínka to načněte, a můžete s krajíčkem chutného chleba okusit tuto lahůdku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 27. 4. 2016, 7:13
(Y)
Pavla s 26. 6. 2010, 11:56
Už opět vařím bůček ^o) ^o) ^o) ^o) (Y)
Pavla s 31. 12. 2009, 13:55
A dnes jí opět dělám tuto dobrůtku |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
anastazia6 15. 3. 2010, 14:29
@Pavla s Jak dlouho buček vaříte?
pinteta 26. 4. 2016, 11:37
@anastazia6 taky by mě zajímalo, jak dlouho se má vařit?
plamenek 26. 4. 2016, 12:26
@pinteta Přiměřeně, tudíž do měkka. Bude přesně tak tuhý,jak ho uvaříte,prostě nedojde. Takhle se dá udělat krkovice,prorostlá plec atd.
Pavla s 24. 12. 2009, 12:42
Opět jsem udělala tuto dobrotu ;-) ;-) (Y) (Y)
kysi 76 29. 12. 2008, 12:40
(H)koupím bůček a udělám,musí to být obr dobrota (H) (L)
miru005 20. 12. 2008, 18:23
Mňam!!!!!!!!!!! |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
vyglos 25. 12. 2008, 13:28
@miru005 Jsem rád, že vám chutnalo. Já mám už v lednici další várku na silvestra. :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie