(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Pikantní naložený bůček
Potřebné ingredience
1 kg bůčku, sůl, 12 stroužků česneku, 5 bobkových listů a 20 kuliček pepře vaříme do měkka.
Dále namícháme směs na potření a necháme jí přejít varem: 15 stroužků česneku,(není to moc!) sůl, 1 lžička pepře, 1 lžička kari koření,1 lžička grilovacího koření,1 lžička sladké papriky, 2 lžičky tabaska, 2 lžičky worčestru
Postup přípravy
Směs natíráme se všech stran na ještě teplé maso, zabalíme do alobalu a necháme 6 dní v lednici uležet. Krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem.
Opravdu vydržte týden se na to v lednici jen dívat. a pak při nějakém pěkném večírku s troškou dobrého vínka to načněte, a můžete s krajíčkem chutného chleba okusit tuto lahůdku.
Opravdu vydržte týden se na to v lednici jen dívat. a pak při nějakém pěkném večírku s troškou dobrého vínka to načněte, a můžete s krajíčkem chutného chleba okusit tuto lahůdku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
27. 4. 2016, 7:13

nahlásit

Pavla s
(upraveno)
26. 6. 2010, 11:56
Už opět vařím bůček





nahlásit

Pavla s
(upraveno)
31. 12. 2009, 13:55
A dnes jí opět dělám tuto dobrůtku





nahlásit
anastazia6
(upraveno)
15. 3. 2010, 14:29
@Pavla s
Jak dlouho buček vaříte?
nahlásit

pinteta
(upraveno)
26. 4. 2016, 11:37
@anastazia6
taky by mě zajímalo, jak dlouho se má vařit?
nahlásit

plamenek
(upraveno)
26. 4. 2016, 12:26
@pinteta
Přiměřeně, tudíž do měkka. Bude přesně tak tuhý,jak ho uvaříte,prostě nedojde. Takhle se dá udělat krkovice,prorostlá plec atd.
nahlásit

Pavla s
(upraveno)
24. 12. 2009, 12:42
Opět jsem udělala tuto dobrotu




nahlásit

kysi 76
(upraveno)
29. 12. 2008, 12:40



nahlásit

miru005
(upraveno)
20. 12. 2008, 18:23
Mňam!!!!!!!!!!!



















nahlásit
vyglos
(upraveno)
25. 12. 2008, 13:28
@miru005
Jsem rád, že vám chutnalo. Já mám už v lednici další várku na silvestra.

nahlásit