Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥ZAPEČENÁ KRKOVICE SE SÝREM, VÝBORNÁ RYCHLOVKA, NEPOHRDNE ANI NÁVŠTĚVA♥♥♥

♥♥♥ZAPEČENÁ KRKOVICE SE SÝREM, VÝBORNÁ RYCHLOVKA,…

Potřebné ingredience

Krkovice dle počtu strávníků, 40dkg sýr eidam nebo i jiný, máslo, mouka, koření sladká červená paprika, pepř, sůl

Postup přípravy

Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, takto připravené obalíme v mouce dáme do zapékací mísy, hustě posypeme sýrem, přidáme kousky másla a pečeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥LUXUSNÍ ZAPEČENÁ KRKOVIČKA♥♥♥

♥♥♥LUXUSNÍ ZAPEČENÁ KRKOVIČKA♥♥♥

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové krkovice, sůl, 4-6 strouků česneku, 1 velká cibule. Na marinádu: 2 lžíce olivového oleje nebo slunečnicového, 2lžíce sojové omáčky, 6lžic ostrého kečupu, 1 lžička medu, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pepře, brambory k podávání

Postup přípravy

Plátky krkovice naklepejte na stranách nařízněte a z obou stran důkladně osolte. Potřete česnekem a dejte do vymazaného pekáčku. Na maso nasypte drobně nakrájenou cibuli a vše…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥ KOTLETY S ČERVENÝM ZELÍM Z ČASOPISU APETIT ♥♥♥

♥♥♥ KOTLETY S ČERVENÝM ZELÍM Z ČASOPISU APETIT ♥♥♥

Potřebné ingredience

brambory dle počtu strávníků, rozkrájené na úzké klínky, olivový olej, 1/2 červeného zelí bez košťálu, nakrájené najemno (neměla jsem červené, použila jsem bílé), 1cibuli nakrájenou, 2lžíce zavařených brusinek nebo džemu, 1jablko oloupané a pokrájené na kostičky, 4 vepřové kotlety, 2 lžičky kremžské hořčice, sůl pepř na dochucení...

Postup přípravy

Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180C. Brambory vložte na velký plech, zakápněte olivoým olejem a obalte je v něm. Pečte dozlatova přibližně 10minut.
V pánvi…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥ ZNOJEMSKÉ RAGŮ ♥♥♥

♥♥♥ ZNOJEMSKÉ RAGŮ ♥♥♥

Potřebné ingredience

500g vepřovéce plece, , 3 cibule, 6 sladkokyselých okurek, olej, hladká mouka, sůl, sladká paprika, pepř, dost bazalky a majoránky

Postup přípravy

2 cibule nakrájíme, osmahneme, přidáme maso, orestujeme, přidáme všechno koření, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podle potřeby pokrm mírně podléváme a až ke konci, když je měkké…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥ZABIJAČKOVÉ VÝPEČKY♥♥♥

♥♥♥ZABIJAČKOVÉ VÝPEČKY♥♥♥

Potřebné ingredience

1kg vepřové kýty nebo krkovice, 1 cibule, palička česneku, malý kousek citronové kůry, mleté nové koření, kmín, majoránka, sůl, pepř, sádlo

Postup přípravy

Česnek rozetřeme se solí, přidáme špetku strouhané kůry a s ostatním kořením promícháme. Tuto směs smícháme s masem. Maso zabalíme pevně do folie a necháme 1-2 dny v ledničce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥PŘÍRODNÍ KRKOVIČKA S OPEČENÝMI BRAMBORY A OBLOHOU♥♥♥

♥♥♥PŘÍRODNÍ KRKOVIČKA S OPEČENÝMI BRAMBORY A OBLOHOU♥♥♥

Potřebné ingredience

Plátky krkovice, dle počtu strávníků, brambory, vajíčka, cibule, okurky, hořčice, kmín,sůl,pepř,olej

Postup přípravy

Maso naklepeme osolíme,opepříme, případně posypeme kořením které máte rádi, opečeme na oleji, mezi tím si oloupeme brambory, syrové je opečeme na oleji, posypeme kmínem, solí a na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
***KRČMÁŘSKÝ ŠPÍZ***

***KRČMÁŘSKÝ ŠPÍZ***

Potřebné ingredience

400g vepřové kýty, 120g slaniny, 150g tvrdého sýra, pepř, sůl, hladká mouka, vejce, mléko a strouhanka na obalení, tuk na smažení

Postup přípravy

Maso, slaninu a sýr nakrájíme na kostky, které střídavě napichujeme na špejli nebo jehlu. Osolíme, opepříme (můžeme přidat třeba gyros koření, je to také dobré), obalíme v hladké…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
***SLAVNOSTNÍ OBĚD, MORAVSKÝ VRABEC TROCHU JINAK****

***SLAVNOSTNÍ OBĚD, MORAVSKÝ VRABEC TROCHU JINAK****

Potřebné ingredience

1kg vepřového plecka, 3 středně velké cibule, 4 stroužky česneku, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř, 1 lžíce sádla

Postup přípravy

Plec nakrájíme na 6-8 plátků. Nadrobno nakrájenou cibuli promícháme s utřeným česnekem, přidáme hořčici, sůl, pepř, touto směsí plátky plecka potřeme a necháme 1 den v ledničce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
***SILVESTROVSKÉ KOTLETY***

***SILVESTROVSKÉ KOTLETY***

Potřebné ingredience

2 kotlety, pepř, sůl, kmín, 2 stroužky česneku, 10dkg šunkového salámu, 10 dkg žampionů, olej, máslo, hladká mouka, šlehačka, žloutek, petrželka, 4 plátky sýra,

Postup přípravy

Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, prudce opečeme po obou stranách na oleji a uložíme do tepla. Odebereme přebytečný tuk, přidáme kostičky salámu,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
*** VEPŘOVÝ GULÁŠ NA PIVU***

*** VEPŘOVÝ GULÁŠ NA PIVU***

Potřebné ingredience

600g vepřového plecka, 5dl světlého piva 10, 2 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 střední rajský protlak, 5 stroužků česneku, 1-2 chilli papričky, 4 lžičky mleté papriky, olej, drcený kmín, mletý pepř, sůl

Postup přípravy

ZKUSTE HO, NEBUDETE LITOVAT JE FAKT VÝBORNÝ.

Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme v kastrolu na rozehřátém oleji dočervena. přidáme oloupané a…

Zobrazit více...

Kategorie