Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

♥♥♥ KOTLETY S ČERVENÝM ZELÍM Z ČASOPISU APETIT ♥♥♥

0.0
♥♥♥ KOTLETY S ČERVENÝM ZELÍM Z ČASOPISU APETIT ♥♥♥

Potřebné ingredience

brambory dle počtu strávníků, rozkrájené na úzké klínky, olivový olej, 1/2 červeného zelí bez košťálu, nakrájené najemno (neměla jsem červené, použila jsem bílé), 1cibuli nakrájenou, 2lžíce zavařených brusinek nebo džemu, 1jablko oloupané a pokrájené na kostičky, 4 vepřové kotlety, 2 lžičky kremžské hořčice, sůl pepř na dochucení...

Postup přípravy

Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180C. Brambory vložte na velký plech, zakápněte olivoým olejem a obalte je v něm. Pečte dozlatova přibližně 10minut.
V pánvi rozpalte trochu oleje přihoďte červené zelí a cibuli. Rychle smažte cca 5minut a poté přidejte brusinky, jablko a čtyři lžíce vody.Přikryjte pokličkou a nechte 10 až 15 mint dusit, podle toho jak tence jste pokrájeli zelí.. Až přiklopíte zelí, rozetřete na vrchní stranu kotlet hořčici a vložte je na plech. Pečte čtvrt hodiny, aby bylo maso propečené a pěkně zhnědlo. Zelí případně osolte a podávejte k hořčičným kotletám a pečeným bramborám...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nelinka.micinka 12. 2. 2018, 8:12
Bylo to vyborne! Dekuju za recept
manhartici 22. 2. 2018, 19:45
@nelinka.micinka Děkuji,jsem ráda, že chutnalo. (F)
marcelau 9. 3. 2011, 14:28
áááááách, to vypadá náramně (pl) (B) (hello)
manhartici 9. 3. 2011, 15:04
@marcelau Děkuji, bylo to dobré... Jen by bylo lepší to červené zelí, ale i tak (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie