Katův šleh
Potřebné ingredience
Vepř.maso,olej,sůl,pepř.worcestr,sojovka,kečup,steril,paprika a okurky,dle chuti feferonku.
Postup přípravy
Včera toto jídlo uvařila má 13letá dcera a měla to moc dobré.\r\nMaso nakrájet na nudličky dáme na rozpálený olej a restujeme.Přidáme na kousky krájenou cibuli,osolíme,opepříme a…
VEPŘOVÉ HODY
Potřebné ingredience
vepř.maso,kůže,polévka s kůží,játra,krev,buchta zabíječková,,česnek,cibule,koření-sůl,pepř,nov,koření,majoránka,zázvor,kmín.kroupy.
Postup přípravy
Týden před zabíječkou upeču buchty zabíječ.míchám hladkou s hrubou moukou,peču asi 2 a půl hod.
den předem očistím česnek,cibulu,tu osmažím-přidávám do guláše a do jelit.uvařím…
Naložená krkovička s americkým bramborem
Potřebné ingredience
Krkovička(nebo výborné jsou žebírka),Tak na 2,5 kg masa přidím 50g,soli,50g.cukru.50g.třeného česneku.40g.kečupu.40g.hořčice.150g oleje.100g medu.chili koření dle chuti. Naložíme na 24.h-pečeme pozvolna tak 1,5hod.Dobrou chut!