Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ ŘÍZKY zapečené s anglickou,cibulí,zalité šlehačkou a zapečené v troubě!!!!!

VEPŘOVÉ ŘÍZKY zapečené s anglickou,cibulí,zalité…

Potřebné ingredience

4 ks větších vepřových plátků | 8 plátků anglické slaniny | 2 ks cibule | 4 stroužky česneku | sůl | mletý pepř | 1 ks vejce | 100 ml mléka | hladká mouka | olej na smažení

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
Obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a smažíme na pánvi.
Poté vyjmeme a skládáme do varné mísy.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŘÍZKY ÚPLNĚ JINAK

ŘÍZKY ÚPLNĚ JINAK

Potřebné ingredience

vepřové řízky strouhanka vejce - dle počtu řízků sůl, pepř 1 bujon 1/2l vody olej 1/4 másla (=půlka velké kostky)

Postup přípravy

Vepřové řízky mírně osolíme, trošku opepříme a pokládáme do strouhanky, ve které je naklepeme tak, abychom do nich "vbouchali" co nejvíc strouhanky. (Je lepší si řízky nejdřív…

Zobrazit více...

Kategorie