Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
KRKOVIČKA PRO VÍTANOU NÁVŠTĚVU

KRKOVIČKA PRO VÍTANOU NÁVŠTĚVU

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 2 kg krkovice bez kosti vcelku Na marinádu: 2 lžíce citrónové šťávy 4 lžíce bílého vína 3 lžíce hořčice 1 lžíce medu 2 lžíce oleje 1,5 lžičky soli Na náplň: 10 plátků uzeného - 2 mm silné 10 plátků sýra - 2 mm silné 150 g syrových žampionů - 2 mm silné Na pomazání: 2 lžíce oleje

Postup přípravy

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce.
Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu
a necháme v lednici alespoň 24…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pivoňský závitek

Pivoňský závitek

Potřebné ingredience

5-plátků-vepřové kýty, 150-g-uzeného bůčku, 200-g-brambor, 200-g-kysaného zelí, 200-g-cibule, 200-g-sádla, hladká mouka, rajčatový protlak, sůl, kmín alobal.

Postup přípravy

Poloviční dávku cibule zpěníme na sádle, přidáme nakrájené oprané zelí, nastrouhané brambory a dusíme do měkka. Osolíme, přidáme uzený bůček nakrájený na kostičky a vejce.…

Zobrazit více...

Kategorie