Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Pivoňský závitek

0.0
Pivoňský závitek

Potřebné ingredience

5-plátků-vepřové kýty, 150-g-uzeného bůčku, 200-g-brambor, 200-g-kysaného zelí, 200-g-cibule, 200-g-sádla, hladká mouka, rajčatový protlak, sůl, kmín alobal.

Postup přípravy

Poloviční dávku cibule zpěníme na sádle, přidáme nakrájené oprané zelí, nastrouhané brambory a dusíme do měkka. Osolíme, přidáme uzený bůček nakrájený na kostičky a vejce. Zamícháme a klademe na naklepané,počesnekované,osolené a pokmínované plátky masa. Plátky svineme , zabalíme bo alobalu,vložíme na pekáč a pečeme do měkka. Závitky vyjmem, štávu vysmahneme do tuku, přidáme raj. Protlak s moukou, zalijeme vývarem z masoxu, nebo vodou a rozšleháme. Necháme povařit, šťávu necedíme, vložíme do ní závitky a prohřejeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jíta406 19. 5. 2007, 23:01
Dášo zajímavej recept,někdy vyzkouším,je to asi mnamka co??? :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie