Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

SPRÁVŇÁCKÝ ŘÍZEK

0.0
SPRÁVŇÁCKÝ ŘÍZEK

Potřebné ingredience

vepřové maso, hl.mouka, vejce, strouhanka, olej, sůl, pepř (nemusí být), česnek kdo má rád.

Postup přípravy

vepřové maso si nakrájíme na silnější plátky, NEKLEPEME!!!
každý plátek pořežeme nožem, tak aby jsme plátek masa neprokrojili.
Potom plátky posolíme úplně malinko, potřeme mašlovačkou olejem (kdo má rád česnek, tak potře rozmačkaným česnekem) a dáme nejlépe přes noc do ledničky.
Obalujeme v trojobalu a smažíme, řízky odkládáme do sítka aby tuk odkapal a podáváme s vařenýma bramborama a zel. salátem.

typ. vařené brambory druhý den opečte na másle nebo vložte do fritézy a smažte jako hranolky asi 5-7 min. úplná mňamka.
DOBROU CHUŤ.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie